Robotmaaiers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koploper op het gebied van robotmaaien.
Geïnspireerd door hoe grazende schapen steeds een klein stukje gras in een willekeurig patroon afbijten, is de robotmaaier ontworpen om het optimale gazon af te leveren. En u hoeft helemaal niets te doen! Afhankelijk van uw eisen en de grootte van uw gazon, zult u een robotmaaier vinden die niet alleen betrouwbaar is, maar ook complexe tuinen aankan en fantastische resultaten levert met een minimum aan supervisie. 
 

Een robotmaaier wordt tevens automower genoemd, wanneer u een perfect gemaakt gazon wilt, kiest u natuurlijk oor een automower. Een automower kenmerkt zich doordat hij stil is, de automower wordt elektrisch aangedreven en wanneer u dat wenst, werkt de automower volledig automatisch.

Het gazon wordt frequent en in willekeurig patroon gemaaid. Het gras wordt gemulchd, dit houdt in dat het gemaaide gras in kleine stukjes terugvalt in het gazon, dit zorgt voor een natuurlijke bemesting. De automower is een milieuvriendelijke maaier doordat het elektrisch wordt aangedreven. Een laag energie verbruik en geen uitstoot van uitlaatgassen!
 

Voor meer informatie en/of advies op maat met betrekking tot robotmaaiers / automowers kunt u terecht bij uw Husqvarna dealer van der Vinne te Hollandscheveld, nabij Hoogeveen te Drenthe!

Tevens kunt u een bezoekje brengen aan onze site en/of de link volgen http://www.vdvinne.nl/robotmaaiers

Graag tot ziens bij van der Vinne te Hollandscheveld, nabij Hoogeveen uw Husqvarna Dealer te Drenthe!

 

Husqvarna robotmaaier / Husqvarna automower