Grondfrezen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een complete serie grondfrezen met vermogen, veelzijdigheid en ergonimische oplossingen.


Al onze grondfrezen zijn ontworpen om tegen een stootje te kunnen en gemaakt voor vele jaren intensief gebruik. Het comfortabele stuursysteem en de bijeen geplaatste bedieningen maken het werk eenvoudig. Het kan tegen de klik in draaiende systeem bewerkt de grond zeer efficiënt en is een goede voorbereiding voor zaaibedden. 

Een goede voorbereiding is noodzakelijk voor en perfect resultaat. Husqvarna heeft verschillende typen grondfrezen. Samen met u kunnen wij een Husqvarna grondfrees vinden die voor u en uw tuin geschikt is. De grondfrezen van Husqvarna zijn geschikt voor elk bodemtype, ze zijn veelzijdig en krachtig. Zoals alle producten van Husqvarna hebben ook de grondfrezen betrouwbare efficiency, superieure ergonomie, bewezen duurzaamheid en zorg voor het milieu.

 

Voor meer informatie en een passend advies kunt u onze site bezoeken www.vdvinne.nl, telefonisch contact met ons opnemen of vrijblijvend een bezoek aan onze winkel brengen. Ons adres is Riegshoogtendijk 118 te Hollandscheveld, nabij Hoogeveen te Drenthe.


van der Vinne, uw Husqvarna Dealer te Drenthe!

 

Husqvarna grondfrees