Gazonmaaiers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Moeiteloos maaien met een Husqvarna gazonmaaier

 

De Husqvarna gazonmaaiers zijn stabiel en maaien met een duurzaam resultaat, dit komt omdat de maaiers zijn uitgerust met een maaidek dat uit één stuk bestaat.

Tevens zijn de gazonmaaiers van Husqvarna uitgerust met een Briggs & Stratton DOV motor, dit is een krachtig en soepel werkende motor. Deze motor is voorzien van een Ready Start, u hoeft de primerfunctie of de choke niet handmatig te gebruiken.

Er zijn verschillende gazonmaaiers van Husqvarna leverbaar. Kenmerkend voor Husqvarna gazonmaaiers is:

-       Benzine maaier

-       Elektrische start

-       Mulchen / BioClip / Zijuitworp

-       Opvangbak voor het opvangen van het gemaaide gras

-       Handig gebruiksgemak en licht voort te bewegen

-       Messen zijn eenvoudig te slijpen / makkelijk te vervangen

 

Al onze gazonmaaiers zijn efficiënt en hebben een uitstekende ergonomie. Dus of u nu een model kiest met een enkele of variabele transmissie, u kunt een maaier verwachten die robuust en betrouwbaar is en een eerste klas resultaat levert. Alle modellen hebben betrouwbare, makkelijk te starten motoren met hoge specificaties en niet-roestende maaidekken en leveren een eerste klas maairesultaat. 

 

Voor meer informatie en een passend advies kunt u onze site bezoeken www.vdvinne.nl, telefonisch contact met ons opnemen of vrijblijvend een bezoek aan onze winkel brengen. Ons adres is Riegshoogtendijk 118 te Hollandscheveld, nabij Hoogeveen te Drenthe.


van der Vinne, uw Husqvarna Dealer te Drenthe!

Husqvarna benzine gazonmaaier