Frontmaaiers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zelfs de grootste gazons zullen klein lijken.


De frontmaaiers van Husqvarna zijn zeer wendbaar, waardoor u zonder enige moeite onder hekken, struiken, bankjes, enz. kunt maaien. Het maaidek is aan de voorzijde gemonteerd, waardoor u een prima overzicht van u werkgebied heeft, dit vergemakkelijkt het tuinonderhoud. Ook het reinigen van het maaidek wordt hierdoor eenvoudig. Het AWD-systeem (vierwielaandrijving) zorgt ervoor dat de maaier stabiel blijft werken op hellingen en glooiingen. De Husqvarna frontmaaier is voorzien van een elektrische start.

 

Tevens zijn er verschillende soorten maaidekken en accessoires leverbaar voor de Husqvarna frontmaaier, waardoor u het hele jaar gebruik kunt maken van u frontmaaier.

Met de frontmaaier kunt u het gazon mulchen, dit houdt in dat het gras zo fijn wordt versnipperd dat al het afgemaaide gras tussen de grassprieten invalt. Dit gemulchde gras levert weer nieuwe voedingsstoffen voor u gazon, waardoor u een mooi groen gazon creëert.

 

Een volledig aanbod van onze Husqvarna frontmaaiers en accessoires vindt u op onze site. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend langs komen in onze showroomwinkel in Hollandscheveld, nabij Hoogeveen te Drenthe.

 

van der Vinne, uw Husqvarna Dealer te Drenthe!

Husqvarna frontmaaier