Bosmaaiers & Trimmers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met de Husqvarna bosmaaier werkt u uitgebalanceerd en comfortabel. Voor efficiënt gebruik is de stuurboom instelbaar en ergonomisch ontworpen. Met de Husqvarna bosmaaier kunt u overal bij; de bosmaaier is voorzien van een extra lange as.

Alle Husqvarna bosmaaiers zijn eenvoudig te dragen en te hanteren.

 

De Husqvarna bosmaaiers zijn uitgerust met een X-TORQ-motor. De uitstoot van schadelijke gassen is tot 75% minder en het verbruik van brandstof is 20% minder.

De Husqvarna bosmaaier is altijd startklaar doordat de stopknop automatisch terugkeert naar startpositie wanneer u de bosmaaier uitschakelt.

 

Trimmen van graskanten kan een tijdrovende en arbeidsintensieve klus zijn. Het uitgebreide Husqvarna assortiment trimmers, motorzeisen en bosmaaiers kan op verschillende terreinen gebruikt worden. De machines van Husqvarna combineren kracht met een laag gewicht, eenvoudig om mee te werken en leveren een hoge productiviteit met een geweldig resultaat. Kortom: Kies voor Husqvarna!

 

Voor meer informatie en een passend advies kunt u onze site bezoeken www.vdvinne.nl, telefonisch contact met ons opnemen of vrijblijvend een bezoek aan onze winkel brengen. Ons adres is Riegshoogtendijk 118 te Hollandscheveld, nabij Hoogeveen te Drenthe.

 

Graag tot ziens bij van der Vinne te Hollandscheveld, nabij Hoogeveen uw Husqvarna Dealer te Drenthe!

 Husqvarna trimmerHusqvarna bosmaaier