Bladblazers & bladzuigers

 

Met de bladblazers van Husqvarna gebruikt u de kracht van de natuur.

Denk eens aan bladblazers. Het eerste waar u aan denkt, ligt vaak voor de hand: wat voor bladblazer is het meest geschikt voor mij: Een accu bladblazers, benzine bladblazer of kan ik toch beter kiezen voor een bladzuiger?

Het doel van een bladblazer is om bladeren en afval uit de tuin te blazen. Iets wat u zich misschien niet gerealiseerd heeft is dat een Husqvarna bladblazer ook voor talloze andere doeleinden te gebruiken is. U kunt machines, schuurtjes, tuinhuisjes, dakgoten en andere ruimten schoonmaken. Tevens zijn er verschillende accessoires leverbaar voor de Husqvarna bladblazers.

 

De bladzuigers van het merk Cramer die wij aanbieden hebben een zeer hoge zuigkracht. De bladzuigers kenmerken zich door de zeer hoge zuigkracht, waardoor het eenvoudig is om afval van bestrating en het gazon op te zuigen. Ook hiervoor zijn verschillende accessoires leverbaar, waardoor het nog eenvoudiger wordt om blad en afval tussen struiken, perken, bosschages, enz. weg te zuigen, kortom een robuuste blad- en afvalzuiger op wielen.

 

Afhankelijk van u wensen en eisen kijken we samen met u wat voor bladblazer en/of bladzuiger geschikt voor u is. Voor kleinschalig gebruik kan er gekozen worden voor een bladblazer die geschikt is voor particulier gebruik. Bent u werkzaam in de tuinbouw dan zou een professionele bladblazer of professionele bladzuiger een betere keuze zijn.

Gebaseerd op de omvang van uw werkterrein, wensen en eisen, zorgen wij samen met u ervoor dat u een blazer of zuiger kiest die perfect bij u past.

 

Kortom bij ons bent u aan het juiste adres voor een bladblazer en/of bladzuiger voor particulier en/of professioneel gebruik.

 


Graag tot ziens bij van der Vinne te Hollandscheveld, nabij Hoogeveen uw Husqvarna Dealer te Drenthe!

Husqvarna bladblazer